Verzenden & retourneren

Alle bestellingen worden gratis wereldwijd verzonden.

Gratis! Echt! Er is geen minimum bestelling.

Als het product je niet bevalt, laat het ons weten. Je mag het steeds terugsturen. Binnen de gebruikelijke 30 dagen, uiteraard. Geef ons een seintje, wij regelen het nodige.

Bestellingen binnen België worden meestal binnen de twee werkdagen geleverd. In Europa bedraagt de gemiddelde levertermijn zeven dagen en in de rest van de wereld twee weken. Niet-Europese bestellingen kunnen soms vertragingen oplopen bij de douane. 

Leveringstermijn

Producten die in voorraad zijn worden meestal binnen de 2 werkdagen geleverd.

Producten die op bestelling beschikbaar zijn, met een leveringstermijn van 3-4 weken, worden na bestelling nog per mail bevestigd. Indien blijkt dat het juweel niet leverbaar is binnen de 4 weken, heeft U de keuze om langer te wachten, of uw bestelling te annuleren. U wordt hierover dan geïnformeerd.

Alle zendingen worden verzekerd verstuurd met Bpost. Van zodra het pakje vertrekt uit ons atelier, krijg je een van ons een e-mail met een traceernummer. Met dit nummer kan je jouw zending online volgen via https://track.bpost.be/btr/web/#/home?lang=nl

Je kan jouw bestelling ook afhalen én passen, in onze winkel (Scheldestraat 32, 2000 Antwerpen, België) of je kan het laten leveren in een Belgisch afhaalpunt van Bpost. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »